U utorak, 27. avgusta održaće se pitching takmičenje, Elevator Lab Challenge, u organizaciji Raiffeisen banke i Startita, gde će se sedam domaćih fintech startapa predstaviti pred petočlanim žirijem i publikom. Događaj je otvoren za sve zainteresovane, koji žele da iz prve ruke dobiju uvid u fintech proizvode koji se razvijaju u Srbiji.

O takmičenju

Učešćem na lokalnom takmičenju startapi će imati priliku da osvoje nagradu od 5.000 evra i plasiraju se u finale regionalnog takmičenja u Beogradu, kao i direktan plasman u polufinale globalnog Elevator Lab Programa Raiffeisen Bank International u Beču.

Pobednike regionalnog takmičenja očekuje nagrada od dodatnih 5.000 evra, plasman u polufinale globalnog Elevator Lab Programa Raiffeisen Bank International, sastanak sa višim menadžerima iz sve tri Raiffeisen banke koje organizuju takmičenje i menadžerima Raiffeisen Bank International-a, široka medijska pokrivenost, trening za predstavljanje ideje poslovnim klijenima i druge pogodnosti.

Žiri i startapi

U žiriju u ovom delu takmičenja biće Petar Jovanović, zamenik predsednika izvršnog odbora Raiffeisen Banka a.d. Beograd; Dimitar Dilov, član izvršnog odbora za upravljanje rizikom, Raiffeisen Banka a.d; Ivan Bjelajac, suosnivač i CEO, MVP Workshop; Nebojša Đurđević, CEO, Inicijativa Digitalna Srbija; i Marija Ilić, suosnivačica i CPO, TwoDesperados.

Što se tiče takmičara, u detaljnom procesu selekcije, od 20 prijavljenih startapa izabrano je sedam timova koji će se predstaviti na lokalnom takmičenju u Beogradu: Tenderly, ZWEBB, Platindo Score, Clever, Abstract Cyber Score, Invoicing box Plativoo.

Prijave

Događaj će se održati u utorak, 27. avgusta sa početkom u 18 časova u Startit Centru Beograd (Savska 5). Prisustvo događaju je besplatno ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna putem sledeće forme.